Fødevare-lyssignalet

Fødevare-lyssignalet er til alle børn og unge, som har fødevareoverfølsomhed, fødevareallergi eller intolerancer inde på livet. Det dækker alle niveauer af overfølsomhed, fra straks/primær fødevareallergi og anafylaksi, til mindre kraftfulde reaktioner og symtpomer, intolerancer, ikke allergiske fødevarereaktioner, krydsallergi ved pollenallergi osv. Det er samtidig også meget relevant for børn med cøliaki(selvom det ikke er klassificeret som en  fødevareallergi) .

 TOLERANCE-NIVEAU/TOLERANCE-TÆRSKEL er kodeordet i lyssignalet.

”Fødevare-lyssignalet” er brugbart og relevant uanset om barnet er ny-diagnosticeret med fødevareallergi og/eller intolerance, eller I er andets steds i processen og mere erfarne som ”allergi-forældre”. Fx også i en re-introduktionsperiode. Det er også relevant for de af jer som måske er i et udrednings-forløb, eller for Jer som trods vedvarende symptomer ikke har kunne få en egentlig diagnose/klarhed over fødevarereaktionerne.

 

I får:

Gennemarbejdet udkast fra mig til jeres barns fødevare-lyssignal

skabelonen til fødevare-lyssignalet som I kan bruge igen og igen

 min gennemgang af vigtige informations-punkter til institution eller tilpasset til det i ønsker det brugt til

Hæfte og opskrifter tilpasset jeres situation

Læs længere nede på siden om hvordan det foregår og hvordan I booker tid

Pris: 750 kroner 

inklusiv  1 times samtale, materiale og mail-korrespondance

 

Sådan foregår det

Hvorfor kan lige præcis jeg hjælpe Jer?

Som sygeplejerske er jeg vant til at arbejde med kommunikation og information, omkring sundhed og sygdom. Jeg har altid interesseret mig for sundhedsfremme, forebyggelse og mestring for mennesker, og dette har jeg brugt aktivt i min egen situation med min datter – og udviklingen af ”fødevare-lyssignalet”.

Når jeg udfylder dialogboksene i ”fødevare-lyssignalet, er det i høj grad denne baggrund jeg trækker på.

Jeg bruger derfor begge disse ben, et fagligt og erfaringsbaseret – til at vejlede og hjælpe Jer med jeres specifikke situation. Igennem flere år har jeg set ”mit fødevare-lyssignal” indvirken på min egen familie, vores datter, og omgangskreds og ser det nu med andre familier.