Nanna’s Dadel-fyrværkeri konfekt

Fri af: nødder, mælk, gluten, æg

Fyldt af: dadel, chokolade, krymmel

 

Store medjoll Dadler

Mørk chokolade

Krymmel af forskellig slags;

fx tørret hindbær, kokos, eller krymmel

Tag et skærebræt og læg et stykke madpapir eller bagepapir omkring/på

Læg det antal dadler på du vil lave (hvis der er sten i fjernes de)

Hak en plade mørk chokolade

Varm en gryde med vand til kogepunkt, sluk herefter

Put chokolade i en skål og sæt i det varme vand i gryden, lad smelte

Når chokoladen er smeltet overtrækkes dadler med chokoladen (fx kan en ske eller kniv hjæle til at smøre det på/omkring)

Drys krymmel, kokos eller tørret hindbær/jordbær på efter hver dadler some r belvet overtrukket med chokolade.

Læg dadlerne på et flot fad eller tallerken og de er klar til servering

 

Hvid chokolade

Put appelsinskal eller citronskal i den smeltede chokolade.

lav et hul/lomme i dadlerne og fyld med et stykke æble

sæt flag i dadlerne