Fri af: nødder, mælk, gluten, æg
Fyldt af: dadel, chokolade, krymmel
Store medjoll Dadler
Mørk chokolade
Krymmel af forskellig slags;
fx tørret hindbær, kokos, eller krymmel
Tag et skærebræt og læg et stykke madpapir eller bagepapir omkring/på
Læg det antal dadler på du vil lave (hvis der er sten i fjernes de)
Hak en plade mørk chokolade
Varm en gryde med vand til kogepunkt, sluk herefter
Put chokolade i en skål og sæt i det varme vand i gryden, lad smelte
Når chokoladen er smeltet overtrækkes dadler med chokoladen (fx kan en ske eller kniv hjæle til at smøre det på/omkring)
Drys krymmel, kokos eller tørret hindbær/jordbær på efter hver dadler some r belvet overtrukket med chokolade.
Læg dadlerne på et flot fad eller tallerken og de er klar til servering
Hvid chokolade
Put appelsinskal eller citronskal i den smeltede chokolade.
lav et hul/lomme i dadlerne og fyld med et stykke æble
sæt flag i dadlerne