Nanna’s Ruskumsnusk vol 1 – til store børn og unge

Dette er for børn som kan spise “sammen-ruskede” retter. Kan man ikke lide tingene blandet sammen kan det også anrettes i “lommer” for sig. Når denne ret kommer på banen, er der uandede muligheder for måltider for børn selv at sætte sammen i form af rester fra andre måltider,lidt friske grøntsager i og et virkelig stabiliserende måltid. Det er Nanna’s favorit ret at lave til sig selv – og os andre.

 

Hanegal eller andre allergi-venlige pøsler

2 stk gulerødder

et par skiver butternut

edamame-bønner

spidskål (kan udelades)

en rest ris fra dagen før (eller blomkålsris)

 

 

 

 

 

 

 

 

Riv gulerødder og skær dem i skiver

skær butternut i skiver

Skær pølserne i skiver

Steg pølser i fedtstof på panden

kom grøntsagerne i og steg med (kan evt forkoges, eller være rester fra aftensmad)

Kom til sidst ris og edamamebønner eller ærter i

Kom i en skål og tilsæt lidt olivenolie eller kokos-olie, vegansk smør som smelter

 

Kan varieres i det uendelige, følg med for vol 2,3,4 osv

Basen er: grøntsager, protein i form af noget kød eller tofu for vegansk mulighed, god olie