Snit et halvt spids kål, gerne i tynde strimler
skræl og riv 4-5 gulerødder og bland i en skål med spidskålen
Riv lidt ingefær
Riv lidt citronskal, kom i skåle
hæld 1-2 spsk olie over blandingen i skåle
switch på pande med kokosolie, 3-4 min
drys lidt salt over. Kom til bage i skålen og lad afkøle
Skære kyllingefiletter i små strimler og steg på pande. Læg på tallerken til afkøling
Læg et stykke bagepapir på en bageplade, tænd ovnen på 180 grader
Kog vand på elkedel eller gryde. Find skærebræt frem og læg et rent viskestykke på. Hæld det kogende vand i en stor skål eller højt ildfastfad
Dyp 1 rispapir i vandet, lad det opblødes, og læg derefter over skærebrættet Tag en lille håndfuld af spidskål/gulerods blandingen og læg på langs i rispapiret. Læg kylling filet ovenpå.
Rul rispapiret og fold ender ind.
Læg på bagepladen. Pensel med olie
Bag/steg i ovnen 190 grader, ca 15-20 min – hold øje med konsistensen, tages ud når de begynder at blive sprøde (obs ikke sprøde som andre typer af ruller, men lige en kant af sprødhed på disse)