Hjælp til forældre til børn med allergi, overfølsomhed og fødevarereaktioner

Som forældre til et barn eller teenager med fødevareallergi eller andet særligt kostbehov, har I mange roller. Først og fremmest er I selvfølgelig forældre! Men derudover er der et væld af opgaver og viden, I skal tilegne jer og håndtere. Det kan være en stor omvæltning og kaotisk i mange henseender.

Indkøb, pandekagedej og følelsen af at være udenfor

Og så er der kommunikation med omverdenen…

Det gælder både institutioner, familie, venner, læger, allergiklinik, ernæringsprofessionelle og evt. behandlere. Endelig er der de mentale udfordringer, som barnet / teenageren og I som familie oplever i sociale sammenhænge. Ofte vil følelsen af at være udenfor fylde meget, når man spiser anderledes.

Tusind bolde i luften og stress

Som forældre til børn med særlige kostbehov kan det føles som om, der er tusind bolde at jonglere med. Bekymringer, udmattelse, stress og angst kan snige sig ind og sætte et negativt præg på livet.

Få hjælp og støtte til jeres situation

Uanset om I er “nye” eller “erfarne” i rollen som forældre til et barn med fødevarereaktioner, allergi eller overfølsomhed, er det en kæmpe lettelse at få støtte og hjælp, så det hele ikke føles uoverskueligt.

Jeg ved, hvor meget det hjælper at få viden og redskaber til at kunne håndtere både de praktiske, følelsesmæssige og mentale aspekter af det familieliv, I står midt i.

En investering i fremtiden

I er som forældre eksperter på jeres barn og familie. Jeg kan som mor, sygeplejerske og ekspert hjælpe jer med viden, redskaber, opskrifter, sparring og ikke mindst støtte i de – til tider – svære processer, I står i. 

Det handler om fremskridt og ikke perfektion. Det vigtigste er, at I ikke behøver at stå alene med udfordringerne, men at jeg og andre har gået samme vej før jer – og derfor kan bidrage med både erfaring, støtte og håb. Herunder kan I se, hvilke muligheder jeg tilbyder for hjælp til livet med allergi og særlige kostbehov.

Naturlig støtte til dit barn med allergi