Handelsbetingelser

Når der indgås aftale om personlig rådgivning eller sparring, vil det aftalte antal timer/forløbet blive faktureret umiddelbart efter aftalens indgåelse.

Medmindre andet aftales, skal det aftalte antal timers afholdes indenfor en periode på 12 måneder fra købsdato. Ubenyttede timer vil ikke blive refunderet.

Betaling og levering – online produkter

Straks efter dit køb af et onlineprodukt, vil du modtage en faktura for købet på den email-adresse, du har oplyst.

Umiddelbart efter din betaling er modtaget, vil du få adgang til kurset; enten hele kurset, dele af kurset eller til et samlet onlineforum, alt efter hvilket produkt, du har købt. Adgangen sendes til den mail-adresse, du har opgivet ved køb. 

Reklamation og returret

Såfremt du konstaterer, at der er mangler eller fejl i det materiale, som du modtager, bedes du kontakte os på info@allergi-liv.dk.

Så sørger vi for, at du får tilsendt det, der mangler.

Køb af onlineprodukter, webinarer og andre digitale ydelser og forløb hos Allergi-liv.dk er ikke omfattet af fortrydelsesretten, jf. lov om Forbrugeraftaler. Det betyder, at når du køber digitale produkter, hvor du modtager hele eller dele af materialet med det samme ved køb, så bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

Ved køb af et produkt, købes der én licens. Det betyder, at det kursusindhold, du modtager, ikke må videresælges eller på anden måde distribueres til andre.

Alle rettigheder til kurser, workshops, events, materialer samt digitale produkter tilhører Allergi-liv.dk. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Al undervisning, rådgivning og hjælp i øvrigt sker på baggrund af vores erfaring, uddannelse og løbende efteruddannelse. Hvordan vores hjælp bruges i praksis, har vi ingen kontrol med, og kan derfor ikke stilles til ansvar for evt. udeblevne resultater

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget, så kontakt os gerne på info@allergi-liv.dk. Så vil vi altid gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Alle produkter og tjenester udbydes af:

Websites udgives og ejes af Allergi-liv, CVR: 38182870