Videre til indhold
Forside
Forældre
Konsultation: Forældresamtale
Kommunikationsforløb
Naturlig støtte til dit barn
Fødevare lyssignal
Fagpersoner
Forløb i institutioner om særlige kostbehov
Foredrag og oplæg om særlige kostbehov
Teammøde for kostansvarlige
Opskrifter
Dessert & Bagværk
Hverdagsmad
Nannas hjørne
Om opskrifterne
Produkter
Om mig
Pernille Tornberg
Referencer
Priser
Inspiration
Kontakt
Forside
Forældre
Konsultation: Forældresamtale
Kommunikationsforløb
Naturlig støtte til dit barn
Fødevare lyssignal
Fagpersoner
Forløb i institutioner om særlige kostbehov
Foredrag og oplæg om særlige kostbehov
Teammøde for kostansvarlige
Opskrifter
Dessert & Bagværk
Hverdagsmad
Nannas hjørne
Om opskrifterne
Produkter
Om mig
Pernille Tornberg
Referencer
Priser
Inspiration
Kontakt
Nannas dadelkonfekt
Skøn dadelkonfekt med chokolade og dadler. En børnefavorit.
Ingredienser
Store medjoul dadler
Mørk chokolade
Krymmel af forskellig slags, fx tørret hindbær, kokos el. alm. krymmel
Sådan gør du
Tag et skærebræt og læg et stykke madpapir eller bagepapir omkring/på
Læg det antal dadler på du vil lave (hvis der er sten i fjernes de)
Hak en plade mørk chokolade
Varm en gryde med vand til kogepunkt, sluk herefter
Put chokolade i en skål og sæt i det varme vand i gryden, lad smelte
Når chokoladen er smeltet overtrækkes dadler med chokoladen (fx kan en ske eller kniv hjælpe til at smøre det på/omkring)
Drys krymmel, kokos eller tørret hindbær/jordbær på efter hver dadler som er blevet overtrukket med chokolade.
Læg dadlerne på et flot fad eller tallerken og de er klar til servering
Variationsmuligheder
Hvid chokolade
Put appelsinskal eller citronskal i den smeltede chokolade.
Lav et hul/lomme i dadlerne og fyld med et stykke æble
Sæt flag i dadlerne.
Fulde af:
Dadel 💚 Chokolade 💚 Krymmel
Uden:
Nødder 🟥 Mælk 🟥 Gluten 🟥 Æg